Bohem Düğün Konsepti

Bohem Düğün Konsepti

Bohem düğün konsepti, son zamanların trendleri arasında yerini almayı başarmıştır. Hem bireysel hem kurumsal etkinliklerde bohem tarzı görebiliriz. Fakat şunu belirtmek isteriz ki bohem düğün konsepti, düğünlere farklı bir hava katıyor. Salon düğünlerinden, açık alanda saten masa süslemeleri ve büyük şamdanlardan sıkıldıysanız bohem düğün konsepti, aradığınız düğün konseptine en uygun tarzdır. Peki, bohem tarzı düğün konsepti nedir? Bu sorunun cevabını makalemizde bulabilirsiniz. Bohem düğün konsepti ile evlenmek istiyorsanız makalemizi mutlaka okumanızı tavsiye ediyoruz.

TDK’ya göre bohemin anlamı; “tasasız, yarını düşünmeden, günü gününe” yaşam tarzını ifade etmektedir. Bohem düğün konsepti; rahat, romantik, samimi, şık, doğal ve etkileyici anlamına gelmektedir. Herkesin ilgi odağı olan ve ilgi çeken bohem düğün konsepti düğünlerin olmazsa olmazlarındandır. Bohem konseptine yakıştırdığımız vintage tarzı bu tarza oldukça uyum sağlamaktadır. Dilerseniz hem vintage hem de bohem tarzını bir arada kullanabilirsiniz.

bohem düğün konsepti
bohem düğün konsepti

Açık alanda doğadan alınan ilhamla ortaya çıkan bu tarz, pastel renklerle birlikte kullanılan yoğun renk tonları ile oluşturulan renk kombinleri, el emeği süslemeler ve aksesuarlarla birlikte kendini göstermektedir. Etnik ve salaş tarzla karşımıza çıkan bohem düğün konsepti, hippi tarzı olarak da adlandırılabilir. Hippi tarzı, özgürlükçü bir tarzdır. Eğer bu tarzı seçip bohem düğün konsepti ile evlenecekseniz tamamen özgür hissedeceksiniz demektir.

Bohem temalı düğünlerde çadırlar, makromeler, metal aksesuarlar, düş kapanları, terrarium çiçekler, halılar, tütsüler, minderler, renkli fenerler, ahşap renkli temalar bohem düğün konseptini oluşturan vazgeçilmez ögelerdendir. El emeklerini, bohem düğün konsepti ile birleştirdiğinizde rüyalarınızı süsleyen bir düğün ile evliliğinizi tamamlayabilirsiniz.  Unutmayın ki bohem düğün konseptli düğünler, diğer düğün konseptlerine göre maliyetli olabilir.

Doğadan ilham alarak oluşturulan bohem düğün konseptinde; masmavi gökyüzü rengi, yemyeşil orman rengi, toprağın güzel tonları, güllerin pembeleri, güneşin sıcak tonları ile muhteşem bir görüntü elde edebilirsiniz. Ahşap tonları ile doğanın ihtişamı birleştiğinde özel bir ambiyans yaratabilirsiniz.

bohem düğün konsepti
bohem düğün konsepti

Bohem düğün konseptini ortaya çıkartan bazı unsurları makalemizde belirttik. Diğer unsurlar ise salaş gelinlikler, gelin saç ve makyajı, aksesuarlar, gelin buketleri, damatlıklar ve damadın aksesuarları… Bunun gibi daha birçok unsur bulunmaktadır. Rahat bir tarz istiyorsanız bohem düğün konsepti tam size göre.