Düğün davetiyeleri ve örnekleri

Düğün davetiyeleri ve örnekleri

O muhteşem güne sevdiklerinizi de davet etmenin yolu elbette ki güzel bir davetiye tasarlamaktan geçiyor. Siz de davetiye seçerken zorlanıyor veya davetiye önerileri mi arıyorsunuz? O zaman doğru adrestesiniz. Buyurun düğün davetiyesi alternatiflerine göz atalım.

Siyah-Beyaz Davetiye

Siyah ve beyazın ahengi, asilliği tartışılmaz bir gerçek olmakla beraber aynı zamanda da klasiklerden biri olduğu aşikar. Otelde ya da tarihi bir mekanda yapacağınız düğün organizasyonu için siyah-beyaz davetiyeler çok şık olacaktır.

siyah-beyaz-davetiye

Çiçekli Davetiye

Kır düğünü yapmayı düşünenlerin bu davetiye çeşidini tercih etmesi düğün konseptinin bütünlüğü sağlama açısından iyi bir fikir olacaktır. Lavanta, kır çiçekleri, papatya gibi birçok çiçeği kullanarak hoş bir davetiye tasarlayabilirsiniz.

düğün davetiyeleri ve örnekleri

Tohumlu Davetiye

Son zamanlarda sıkça tercih edilen kalıcı davetiyeler, düğün gününü duyurmanın dışında bazı özelliklere de sahip. Mesela tohumlu davetiyeler, evliliğinizle birlikte sevenlerinizin evinde tohumları yeşeren ve baktıkça sizi hatırlatan çiçekler kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi?

tohumlu-davetiye

Sulu Boya Davetiye

Sulu boya efektli düğün davetiyeleri oldukça popüler. Renkli ve eğlenceli bir davetiye tercih etmek isteyen çiftler için güzel bir alternatif olabilir.

suluboya-davetiye

Mühürlü Davetiye

Sırada enteresan bir davetiye önerimiz var. Davetiyenizi tasarladıktan sonra mühür mumundan yapılmış mührü -istediğiniz bir sembolü veya eşinizle baş harfleriniz olabilir- davetiyenize farklı bir hava verebilirsiniz.

muhurlu-davetiye

Rustik Davetiye

Rustik konseptte bir düğün hayal eden çiftlerimizin çok seveceği bir davetiye önerisi var sırada. Hasır ipler, kraft kağıtlar, renkli kuru çiçekler, ağaç kabukları ve kurutulmuş yapraklarla işte karşınızda rustik davetiye örneği!

rustik davetiye

Kitap Ayracı Davetiye

Davetiyeniz düğün sonrasında da kullanılabilsin mi istiyorsunuz? Özellikle kitap okumayı seven entelektüel çiftlerimizin çok seveceği bir davetiye önerisi geliyor. Düğün sonrasında sevenlerinizin, kitap okurken kitap ayracı şeklindeki davetiyenizi görüp sizi anımsamaları çok keyifli olabilir. Kitap ayracı şeklindeki davetiyenizi istediğiniz şekilde ve boyutta tasarlayabilirsiniz.

kitap-ayraci-davetiye

Vintage Davetiye

“Her şey eskiden daha güzeldi!” diyenlerden misiniz? O zaman vakit kaybetmeden vintage davetiye örneklerini incelemeye başlayabilirsiniz. Eskilerin çokça kullandığı pastel tonlar, romantik dokunuşlar ve özellikle danteller vintage davetiyelerde ön planda olan detaylar arasında.

vintage davetiye