Düğün fotografçıları

Düğün fotografçıları

Hayatınızın belki de en anlamlı günlerinden biri olan düğün gününüzde en özel anlarınızı uzun yıllar kalıcı kılmak sizin elinizde. Üstelik bu alanda yaratıcı konseptler ve profesyonel fotoğrafçılar da mevcut. Sizin için bu özel günün her detayını hatırlamak istiyorsanız profesyonel bir düğün fotoğrafçısı bulmanızı öneririz. Bunun için bulunduğunuz şehirdeki fotoğrafçıların portfolyolarını inceleyerek tercihinizi yapabilirsiniz. Bu konuda düğün fotoğrafçılarının avantajlı düğün paketleri bulunmaktadır.

düğün fotografçıları

Düğün fotografçıları konseptleri

Düğün fotoğrafları için çeşitli konseptler vardır. Örneğin; ilişkinize ait detayların eğlenceli bir hale getirildiği düğün belgeselleri son dönemlerde oldukça tercih edilen bir alternatif. Düğünden sonra belirlediğiniz bir tarihte farklı kostümlerle dış mekan çekimleri gerçekleştirebilir, düğün belgeselinizi daha özel bir hale getirebilirsiniz.

Klasik fotoğraflardan hoşlanmayanların, klasiğin dışına çıkmak isteyenlerin çok seveceği bir diğer alternatif ise düğün hikayesi çekimidir. Hikaye fotoğrafçılığı sayesinde, ikiniz için en anlamlı gün yani düğün gününüzü fotoğraflayarak saklayabilirsiniz. Bu alternatif, düğün sabahında hazırlanmak için gittiğiniz kuaför ve gelin alma anlarından, eşinizle ettiğiniz ilk dansınıza ya da düğün bittikten sonra ailenizle geçirdiğiniz keyifli vakitlere kadar olan anlarınızı detaylı bir şekilde hikayeleştirme imkanı sunuyor.

Diğer çiftlere göre daha eğlenceli ve farklı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? O zaman bu üçüncü alternatif tam size göre olabilir. Düğün konseptine uygun aksesuarlar yardımıyla, çok keyifli karelerin oluşmasını sağlayabilirsiniz. Komik düğün fotoğrafları ile klasikleşen düğün pozlarına farklılık katabilirsiniz. Avrupa’dan ülkemize gelen Trash The Dress de son dönemlerde oldukça popüler bir trend. Trash The Dress akımı nedir? Türkçe karşılığı ‘gelinliği kirlet’, ‘elbiseyi çöpe’ at demek olan Trash the Dress, alıştığımız düğün fotoğraflarından biraz farklı. Gelinliğinizi boyayarak, gelinlik ve damatlığınızla denize girerek siz de bu akıma dahil olabilirsiniz. Düğün gününden sonra zaten ihtiyacınız olmayacak gelinliğinizle ya da damatlığınızla orijinal kareler elde ederek, yıllar sonra fotoğraflara baktığınızda keyifle o anları hatırlayabilirsiniz.

Kore tazı düğün fotoğrafları da 2020 yılında oldukça popülerleşmeye başlayan bir diğer konsept. Genellikle Türkiye’de kapalı mekanda çekim çok tercih edilmezken, bu akımla beraber kapalı mekanlar da rağbet görmeye başladı. Korelilerin sadelik ve zariflikten yana olan düğün fotoğrafı konseptlerine de göz atmanızı öneririz.