En iyi damatlık modelleri

En iyi damatlık modelleri

Düğününüz yaklaşırken hala nasıl bir damatlık giyeceğinize karar verememiş olabilirsiniz.

Yeni modeller ve onlarca seçenek arasından nasıl karar vereceğinize rehber olması için, size bu senenin trendlerini araştırdık. Pek çok erkek, takım elbise kavramına aşina değildir, eğer işe giderken takım elbise giymiyorsanız bununla ilginizin olmaması çok normal. Eğer hayat arkadaşınızın ışıltısının yanında sönük kalmak istemiyorsanız bu yazı tam size göre. Gelinlerin işi kolaydır abartılı, göz alıcı, muhteşem kusursuz gelinliklerinin içinde her şekilde dikkat çeker ve güzel görünürler. Peki bir takım elbiseyle nasıl gecenin yıldızı olunur? Sizin için en göz alıcı damatlıkları bir araya getirdik.

en iyi damatlık modelleri

Takım elbisenizin dokusu parlak veya kadifeyse pahalı ve zarif görünür. Parlak kumaşlarda tercihiniz viskondan yana olmalı. Siyah her zaman iyi bir tercih olmayabilir bunun yerine mavi, gri ve kızıl tonları da deneyebilirsiniz. Çikolata rengi ve nötr renkleri damatlık olarak tercih edilebilir.

Stilistler pek çok değişik model takım elbise çıkarabilir, siyah rengin güvenli radarından ayrılmak istiyorsanız bu modellerin birçoğu size ilham verebilir. En iyi kararı vermek için denemek ve görmek gerekir. Hadi gelin provalar yapın. Hangi takımın sizi daha güçlü, zarif, parlak, çekici göstereceğini bilemezsiniz. Bu sene hangi renkler moda? Bu sene Armani, Gucci, Valentino, Ralph Loren tasarımlarına baktığımızda şu modellerin sevildiğini görüyoruz.

Damatlık modelleri önerileri

Bej rengi, Fildişi, Krem: Bu tonlar naturel ve aydınlık bir görünüm için tercih edebileceğiniz en güzel tarz. Damatlığın üzerinde sergilenecek mendil, zincir, kravat, papyon, pantolon askısı, yelek gibi farklı desendeki aksesuarlar ile bir başka güzel görüneceği ve bütün dikkatleri üzerinize çekeceği kesin. Beyaz takım tercih etmekten yanaysanız düz beyaz yerine, siyah çizgilerle hareketlendirilmiş ve dengelenmiş bir takım elbise sizi daha erkeksi gösterecektir.

en iyi damatlık modelleri

2021 gelinler için ne kadar sadelik zamanıysa erkekler içinde o kadar cafcaflı, gösterişli, parlak stiller sunuyor. Belki de gösterişli olma sırası size gelmiştir. Eğer abartılı giymekten korkmuyorsanız metalik kumaşlar sizi daha güzel yansıtabilir.

Ekosenin sıcaklığı tartışılmaz. Ekoseli damatlıklar ünlü markaların vitrinlerinde bu senede yerini alıyor. Eğer eşinizle sıcacık ve davetkar görünmek istiyorsanız lacivert, kızıl tonlarda ki damatlıklara bir şans verebilirsiniz.

Bonus. Siyah takım elbiseler her zaman ki gibi favoriler arasında. Ne de olsa siz artık sorumluluk sahibi ve bir aile reisisiniz. Siyah smokin veya damatlık giymek sizin de hakkınız. Eğer gelenekleri sürdürmek istiyorsanız siyah takım elbise seçerken de karşınıza onlarca kalıp ve model çıkacaktır. Sadece siyah renkle de gösterişli, zarif, samimi, mütevazi, sempatik görünebilirsiniz. Biraz modelleri yakından inceleyerek size en uygun stilde siyah takımı bulma şansınız var.