Evlilik teklifi

Evlilik teklifi

Evlilik teklifi, yüksek beklentilerin sonucu olarak çoğu zaman ciddi bütçelerler gerçekleştirilen ve günümüzde başlı başına bir organizasyon haline dönüşmüş olan ritüeldir.

Birbirini seven iki insanın beraber yol alacağı bir ömür mutluluğa ‘Evet’ demek…

Kalbinizin sesini dinleyin, illa mükemmel olmak zorunda değil, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için sürprizli planlar evlilik teklifinin temelini oluşturur.

evlilik telifi

Peki bunlar neler mi dersiniz?

Evlilik teklifi Fikirleri

Gelin birlikte düşünelim, partnerinize yapabileceğiniz evlilik teklifi alternatifleriniz neler olabilir ve bu özel günü nasıl hikayeleştirebilirsiniz?

İlk akla gelen ve en klasik olan, dışarıda özel bir mekan da yemeğe çıkmak;

Her detayı düşünülmüş, kusursuz planlanmış, romantik bir akşam yemeğine çıkmak, evlilik teklifi için en klasik ve bir o kadar da etkileyici bir yoldur ve kadınlar için oldukça etkileyicidir. Şık hazırlanmış, mumlarla aydınlatılmış bir ortamda evlilik teklifi alan kadını o anı ölümsüzleştiren bir tek taş yüzükten daha fazla ne mutlu edebilir ki? Belki de en klasik ama en güvenilir bu evlilik teklifi hayır cevabı alma ihtimalinizin düşük olduğu bir evlilik teklifi olabilir.

evlilik telifi

Bir diğer alternatif önerimiz ise boğazda, yatta evlilik teklifi,

Mehtaplı bir akşam, şamdanlarda mumlar, fonda kemanın ahenkli notaları ya da tercihen partnerinizin sevdiği müzik, gökyüzünde size göz kırpan ay ışığı seremonisi eşliğinde baş başa yapılan evlilik teklifi.… Partneriniz hem sürprizini bekleyen hem de topluluk içerisinde yapılan evlilik teklifinden hoşlanmayacak biri ise bu alternatif sizin için en doğru seçim olacaktır.

evlilik teklifi

Daha romantik bir plana ihtiyacınız varsa eğer size tavsiyemiz özel bir tatil bölgesinde ve özenle seçilmiş bir mekanda evlilik teklifi yapmak olacaktır,

Örneğin Kapadokya’da… Balon ile gökyüzünde duygularınızı dile getirebilirsiniz ya da Secret Garden’ın bahçesinde melekler eşliğinde ondan evet cevabı alabilirsiniz, Asuwari Suits’de aşkın kadını Frida Kahlo’nun resimleri ile dolu bir mekanda yine onun aşk sözlerinden alıntılar yaparak bir evlilik teklifinde bulunabilirsiniz.

İşte sizin için Frida Kahlo’dan bir öneri;

“Ama sevgilim, bir daha gelseydim dünyaya yine seni severdim. Canlı canlı çürüyeceğimi bilerek!”

evlilik telifi

Peki ya sinemada yapılan evlilik teklifine ne dersiniz?

Boş bir sinema salonunda sadece ortak arkadaşlarınızın dahil olduğu bir anda sevdiğinize kısa metraj bir filmle evlilik teklifinde bulunsanız müthiş olmaz mı?

Üstelik baş başa kalabileceğiniz özel gösterimli sinema salonlarının günümüzde sıkça tercih edilen mekanlar arasında olduğunu hatırlatmadan geçmeyelim.

evlilik telifi

Alışılmışın dışında bir evlilik teklifine mi ihtiyacınız var? Maceraperest bir ruha ve partnere sahipseniz orada da seçenek çok…

Ayder yaylasında zipline yaparken, çölde safari turunda ya da yamaç paraşütü yaparken, Ölüdeniz’in engin yamaçlarında ve hatta dalış yaparken evlilik teklifi neden olmasın değil mi?

Üstelik seçenekleri daha da arttırabiliriz,

Uçakta evlilik teklifi, billboard panolarında yapılan evlilik teklifi, trafik çevirmesinde evlilik teklifi, piknik ya da belki kamp ateşi etrafında yapılan evlilik teklifi, drone ile gelen bir sepet gül ve yüzük, gittiğiniz bir konserde veya tiyatroda sahneye çıkarak yapabileceğiniz sürpriz evlilik teklifi gibi pek çok örnek verebiliriz. Fakat bu kez evlilik teklifi yapabilmek için ihtiyacınız olan cesareti iki kart arttırmanız gerekecektir. 😊

evlilik teklifi 2

Bizler e-düğün ailesi olarak, birlikteliğinizin ilk adımında heyecanınıza ortak olmak, mutluluğunuzun paylaşılarak çoğalmasına yardımcı olmak için hep buralarda olacağız, sevgiyle kalın…