Gelin Topuzu Saç Modelleri

Gelin Topuzu Saç Modelleri

Gelin adayları, en önemli günlerinden biri olan düğünlerinde saçlarının muhteşem gözükmesini ister. Evlilik teklifi aldıktan itibaren en önemli günlerinde saçlarının nasıl gözükeceğinin hayalini kurarlar ve gelin saçı araştırmalarına başlarlar. Kendileri için en uygun modelin gelin topuzu saç modeli olduğunu düşünen gelin adaylarımız, gelin topuzu saç modelleri sorusunu sorar. Gelin topuzu saç modelleri ile ilgili hangisi zevkinize hitap ediyorsa o modeli seçebilirsiniz. Örgülü, kabarık ya da dağınık gelin topuzu saç modellerinden seçiminizi yapabilirsiniz. Gelinliğinize, yüz şeklinize göre seçim yapmayı unutmayın ve saçınızın uzunluğunu da hesaplayın. Kısa saçlıysanız, gelin topuzu saç modelleri saçlarınız için yetersiz gelebilir. Topuz modeli yaptıracaksanız saçlarınızın uzun veya orta uzunlukta olmasına dikkat edin. Makalemizde gelin topuzu saç modelleri ile alakalı tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Topuz Modelleri

Gelin saçı nelerdir araştırmalarında ilk sıralarda olan topuz modelleridir ve farklı birçok topuz modeli vardır. Tepeden topuz, yandan topuz olarak ayırabileceğimiz topuz modellerinin dağınık topuz, sıkı topuz, sade topuz, kabarık topuz, hacimli topuz, örgülü topuz ve çiçekli topuz olmak üzere birçok çeşidi bulunmaktadır. Sizin için en uygun modeli yüz şeklinize, saçınızın şekline ve gelinliğinize dikkat ederek seçebilirsiniz. Aksesuar seçerek topuz modelinizi de zenginleştirebilirsiniz.

Örgülü Topuz Modelleri

Yapılışı kolay olan örgülü topuz modelleri, gelin adayları için oldukça kullanışlıdır. Kısa saçlı gelin adaylarımız için zor olan örgülü topuz modelleri, uzun saçlı gelin adaylarımız için oldukça kullanışlı bir modeldir. Dilerseniz örgülü topuz modelini dağınık veya kabarık da yapabilirsiniz.

Dağınık Topuz Gelin Saçı Modelleri

En sık tercih edilen dağınık topuz gelin saçı modelleri çoğu gelin adayımızın seçimleri arasında yer alıyor. Birçok şekli bulunan dağınık topuz çeşitleri ensede, tepede ya da yanda yapılabilir. Salaşlığı tercih eden gelin adaylarımız yüz şeklinize göre seçim yapmalısınız.

Yarı Toplu Topuz Gelin Saçı Modelleri

Saç bantları ile yapılan bu modeli, taşlı saç bandı kullanarak yapabilirsiniz. Yarı topuz gelin saçı modelleri, uzun ve orta uzunlukta saçları olan gelin adaylarımız için oldukça kullanışlı olacaktır.