En yeni gelinlik modelleri

En yeni gelinlik modelleri

Düğün gününüzde bütün gözler üzerinizdeyken onların karşısına en güzel halinizle çıkmak istersiniz. Gelin olduğunuz gün hayatta ilk defa bir kraliçeye dönüştüğünüz tek andır. Artık yuvadan ayrılmaya hazır, kendinden emin halinizle sevdiklerinize kendinizi göstermeniz için doğru gelinlik seçimi çok önemli

Gelinlik seçerken mutlaka sizi iyi ifade edecek aynı zamanda yeni modellerle diğer bekar kızlara örnek bir duruş sergilemek güzel bir fikir. Trendleri takip etmek her zaman mantıklı olmasa da zaten bir kere giyeceğiniz kesin olan gelinliğinizde istediğiniz trendi takip etmekte bizce bir sakınca yok.

2021’de hangi gelinlikler moda sizin için araştırdık.

en yeni gelinlik modelleri

2021 Gelinlik modelleri

Muhtemelen bu sene boyunca gelmiş geçmiş en sade gelinleri göreceğiz. Bugüne kadar görmeye alışık olduğumuz işlemeleri, dantelli, katlı ince detaylı allı, pullu gelinliklerin yerine zarif mi zarif, aynı zamanda göz alıcı modeller ön plana çıkıyor.

Kabarık gelinlikler bu sene çok fazla karşımıza çıkmayacak. Bunun yerine drapeli, balık model, pileli modeller kullanılmış. A kesim gelinlikler bu sene sıkça göreceğimiz modellerden. Kare yaka, straplez yaka, boğazlı, asimetrik yakalar kullanılarak hazırlanmış modeller dikkat çekiyor.

Gelmiş geçmiş en asil ve zarif gelinlikler bu sene vitrinleri süsleyeceğe benziyor. Bu senenin en dikkat çekici gelinlik modası özelliği ise yepyeni tarzların, farklı dokunuşların, gelecek gelinlik modasına yön verecek nitelikte olması. Belki de gelecek on yıla damga vuracak tarza ilk siz sahip olabilirsiniz.

en yeni gelinlik modelleri

Helenistik tarz, vintage gibi modellerin en zarif ve keskin kavisli, cesur modelleri vitrinlerde yerini aldı bile. Yeni gelinlerin vazgeçilmezi olan ayrılabilir parçalardan oluşan gelinlikler bu sezonda moda. Bu sezonun en göz alıcı detayları aslında detay olamayacak kadar büyük parçalar devasa fiyonklar, gelinlikten bağımsız kollar ve abartılı manşetler sade gelinliklere yeni bir boyut ve özellik katıyor. Gelinliklerin sadeliğini neyle tamamlayalım demişler ve ortaya kat kat bir görüntü çıkmış! Katlı kabarık etekler ve pelerinli yakalar gelinlikleri katmer katmer açıyor. Omuzunuzdan aşağı süzülen pelerinlerle masal kahramanı gibi asil ve zarif görünmek sizin için sorun değilse bu sene biraz abartma zamanı.

Gelinlik modasında 2021’de İtalyan tasarım ve minimalizm severlerin etkisi görülüyor diyebiliriz. Siz yine de kendinize en çok neyi yakıştırıyorsanız onu giymekte özgürsünüz.! Doğru gelinliği bulmak bol bol prova yapmaktan geçiyor.