Helen Gelinlik Modelleri

Helen Gelinlik Modelleri

Kabarık gelinlik sevmeyen daha rahat, sade ve zarif modeller tercih eden gelin adaylarımız için helen gelinlik modelleri iyi bir tercih olabilir. Kendi tarzını ortaya çıkartmak isteyen gelin adaylarımız için helen gelinlik modeli iyi bir fırsattır. Antik Yunan döneminden esinlenilerek oluşturulan helen gelinlik modelleri, helenistik gelinlik modelleri olarak da adlandırılmaktadır.  Gelin adaylarımız, eski dönem modasını, helen gelinlik modelleri ile günümüze yansıtabilirler. Özgün tarzınızı yansıtabileceğiniz helen gelinlik modelleri her zaman tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Helen gelinlik modellerine gelin birlikte bakalım…

Genel olarak tül kumaş ve dökümlü şifon kullanılarak dikilen helen gelinlik modelleri, iç içe geçen şifonlar, tüller, danteller ve asimetrik kesimli drapeler kullanılmaktadır. Beli gösteren kemer modeli ve diğer aksesuarlarla detaylandırılabilen bu modeller V yakalı, düşük omuzlu, balık model, askılı, A kesimli, straplez yakalı, transparan detaylı, pelerinli, balon kollu, uzun kollu ve tesettür modelli olarak tasarlanabilmektedir. Beyaz ve bej tonlar helenistik gelinlik modellerinin olmazsa olmaz renkleridir.

A Kesim Helen Gelinlik Modelleri

A kesim etekli helen gelinlik modelleri, çok şık görünmenize yardımcı olmakla beraber büyük beden gelin adaylarının da rahatlıkla tercih edebileceği bir modeldir. V yaka askılara sahip bu model, tül kumaş kullanılarak tasarlanmıştır. Gelinliğin üst kısmı boncuklarla işlenilen bu model, havuz başında yapılacak düğünler için de oldukça ideal. Helen gelinlik modelini, herhangi bir helen duvakla kombinleyebilirsiniz.

Straplez Yaka Helen Gelinlik Modelleri

Straplez yakalı helen gelinlik modellerinin üst kısmı dantellerle işlenmiş, dökümlü etekleri olan, ışıltılı kumaşların bir arada kullanılarak tasarlanmış gelinlik modelleridir. Dantel detaylarına işlenen pullar ve boncuklar, straplez yaka helen gelinlik modellerinin bir parçasıdır.

Asimetrik Drapeli Helen Gelinlik Modelleri

Dökümlü etekler, ışıltılı kumaşlar ve çiçek motifli danteller asimetrik drapeli helen gelinlik modellerini en iyi yansıtan detaylardandır. Asimetrik drapeli helen gelinlik modellerini, helen tarzda gelin tacı ile kombinleyebilirsiniz.

Transparan Detaylı Helen Gelinlik Modelleri

Transparan detaylı helen gelinlik modelleri, tüllerle birlikte dikilen motifli işlemeler ile detaylandırılmıştır. Her gelin adayı için uygun olan bu model, yaz dönemi veya kır düğünü için yapılan düğün konseptine de uyum sağlamaktadır.

Balık Model Helen Gelinlik Modelleri

Helen gelinlik modelleri arasında sade balık modelleri de oldukça ilgi çekicidir. Zarif görünen bu model, gelin adaylarının tercihleri arasında yer alan sadeliği seven gelin adaylarımız için oldukça idealdir.

Pelerinli Helen Gelinlik Modelleri

Helen gelinlik modellerinde farklı bir duruş katsın isterseniz pelerinli helen gelinlik modellerini tercih edebilirsiniz. Dökümleri olan yumuşak dantellerden oluşan pelerinli helen gelinlik modelleri gelin adaylarımız için farklılık katacaktır.

Balon Kol Helen Gelinlik Modelleri

Balon kol helen gelinlik modelleri Antik Yunan tarzını oldukça yansıtmaktadır. Balon kol helen gelinlik modelleri, balon kolları seven gelin adaylarımız için ideal bir seçim olabilir.

Uzun Kollu Helen Gelinlik Modelleri

Şifon kumaşlar, helen gelinlik modellerinde en sık tercih edilen kumaş türlerindendir. Uzun kollu helen gelinlik modelleri, kış düğünü ve uzun gelinlik seven gelin adaylarımız için iyi bir tercih olabilir.

Helen Tesettür Gelinlik Modelleri

Helen tesettür gelinlik modelleri, kapalı gelin adaylarımızın tercih ettiği modeller arasında yerini aldı. Dökümlerin, dantellerin ve tüllerin bir arada kullanıldığı bu model kapalı gelin adaylarımıza oldukça yakışacaktır.

Helen Gelinlik Modeline Uygun Saç Aksesuarları

Gösterişli taçlar, incili taçlar, kristal taçlar ve çiçekler helen gelinlik modeline uygun saç aksesuarlarındandır. Helen gelinlik modeline uygun takılarla da gelinliğinizi süsleyebilirsiniz.

Helen Gelinlik Duvak Modelleri

Helen gelinlik modellerine yakışan duvaklar ince tül veya şifon duvaklardır. Sadeliğin ön plana çıktığı gelen gelinlik duvak modelleri, gelin adaylarımız için uygun aksesuarlardandır.