Kır düğün salonları

Kır düğün salonları

Düğün salonlarına alternatif olarak ortaya çıkan, kentlerdeki kır düğün salonları; yerleşim alanlarının dışında veya yerleşim alanının yakınında gözden uzak bir yerde olabilir. Kır düğün salonları yerleşim yerlerinin maksimum 15-20 dk araba mesafesi dışında yer alıyor ya da şehrin içinde özel tahsis edilmiş izole yerlerde bulunabiliyor. Yani sanılanın aksine kır düğün salonları ulaşılması zor hatta imkansız konumlarda kurulmuyor. Hatta çoğu kır düğün salonu ulaşım sıkıntısı olmaması için burnunuzun hemen ucunda bulunabilir. Çoğu misafir bu yanı başlarında bulunan varlığından habersiz oldukları güzelliği ilk defa gördüklerinde şaşırabilir. Sizde misafirlerinizi uzun yollarda yormadan şaşırtmak isterseniz size yakın bir konumda bulunan uygun bir kır düğün salonuyla anlaşabilirsiniz.

Kır düğün salonunuzu isterseniz bir at çiftliğinde, bir deniz kenarı ve gölbaşında kiralayabilirsiniz. İsterseniz şehre yukarıdan bakan bol manzaralı bir terastan düğün gecenizi unutulmaz kılabilirsiniz. Kır düğün salonları temiz havası, rahatlatıcı atmosferi, dekorda ki doğal unsurlarıyla, muhteşem manzarası ile size ve konuklarınıza özgürce eğlenme imkanı sağlayacak.

kır düğün salonları

Hangi şehirde yaşıyorsanız muhtemelen oranın coğrafi özelliklerinin ön planda olduğu bir mekan sizi karşılayacak. Karadeniz’de teleferikle çıkılan seyir terasları çok popülerken, Ürgüp’te Peri Bacaları manzaralı Kır Düğün Salonları görülebilir, Ankara’da Gölbaşı Kır Düğün Salonları ağaçların altında misafirlerini ağırlıyor.

Kır düğünü konseptleri

Söz konusu Kır Düğün Salonu olduğunda her konseptte her bütçeye uygun bir mekan bulmak mümkün. Kır düğün salonlarında ki konseptlerden bazılarını sizin için seçtik. Sizde tarzınıza en uygun konsepti bulmak için seçeneklere göz atabilirsiniz.

kır düğün salonları
  • Mütevazi çiftler için ekolojik kır düğün salonları. Kır bahçeleri olarak da bulabileceğiniz bu mekanlar bütçenizi yormadan organizasyon yapmanıza olanak tanır.
  • Manzara konseptli kır düğün mekanları. Göl başı, Deniz kenarı, Beach, Teras gibi seçeneklerle sizi ve misafirlerinizi manzara, konfor ve şık dekorlarıyla büyüleyecek.
  • Tarz konseptli mekanlar. Sizde alışılmışların dışına çıkabilirsiniz. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerin veya kendi şehrinizin saklı kalmış güzelliklerini; tarz konsept mekanları araştırabilirsiniz. Rustik mekanlar, minimalist mekanlar, orman temalı mekanlar, antika, vintage, roma, köşk, kır gibi sayısız kırsal mekan seçenekleri bulunuyor.
  • Özellikle dekorasyondan vazgeçemeyenlerin tercih edebileceği kır düğün salonları camekanlı, yarı açık- yarı kapalı alanları , büyük pistleri ve güzel ışıklandırmalarıyla müşterilerini ağırlıyor.