Örgülü Gelin Saç Modeli

Örgülü Gelin Saç Modeli

Örgülü gelin saçı modeli son zamanların trendlerinden bir tanesi haline gelmiştir. Gelin adaylarının en çok tercih ettiği modeller arasında yerini almıştır. Örgülü gelin saçı modeli içinde örgülü at kuyrukları, örgülü topuzlar, örgülerden saç bantları, örgülü açık saçlar, örgülü dağınık topuzlar gibi modeller yer alıyor. Saç modellerinin çoğuna saç örgüsü ile hareketlilik veriliyor. Balıksırtı saç örgüsü, kılçık saç örgüsü, hasır saç örgüsü, sepet saç örgüsü, Fransız saç örgüsü, Helen saç örgüsü ve Hollanda saç örgüsü gibi birçok saç örgü çeşidi bulunmaktadır. Gündelik hayatta da kullanılan örgülü saçlar, muhteşem örgü çeşitleri ile oldukça pratik. Örgülü gelin saçı modeli için merak ettiklerinizi makalemizde bulabilirsiniz. Gelin saçı için yüzünüze uygun bir model seçmeyi unutmayın.

Örgülü Topuz Gelin Saçı Modeli

Gelin adaylarının en sık tercih ettiği model arasında örgülü topuz gelin saçı modeli bulunmaktadır. Surat şekliniz ovalse örgülü topuz sizin için en ideal modellerdendir. En özel gününüz için giyeceğiniz gelinliğin yakası kapalıysa örgülü topuz gelin saçı modelini seçebilirsiniz. Kapalı yakalar için salık bırakılan saçlar gelinliği boğabilir. Eğer yakası açık bir gelinlik tercih edecekseniz örgülü topuz gelin saçı modelini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Örgülü dağınık topuz veya örgülü salaş topuz modelini de seçebilirsiniz.

Örgülü Açık Saç Modeli

Eğer saçınızı açık bırakacaksanız örgülü açık saç modelini kullanarak güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Balıksırtı örgü, kılçık örgü veya örgülü saçlardan yapılan taçlar örgülü açık saç modellerinin kurtarıcısı olabilir. Gelinlik modeline göre saçınızı şekillendirmeyi unutmayın.

Örgülü At Kuyruğu Saç Modeli

Saçlarınızı at kuyruğu yapmak istiyor fakat hareketlilik katmak istiyorsanız örgülü at kuyruğu saç modeli tam da size göre. Atkuyruğu modelini birçok örgü ile çeşitlendirebilirsiniz. Örneğin, uzun saçlı olan gelin adaylarının en sık tercih ettiği balıksırtı modeli.

Örgü Saç Aksesuarları

Örgü saç için olmazsa olmaz örgü saç aksesuarları… Örgülü saç modellerinin tamamlayıcısı olan aksesuar çeşitlerinden canlı veya cansız çiçekleri kullanarak güzel görünebilirsiniz. Örgü saç aksesuarları içinde saç tokası da kullanabileceğini belirtelim. Örgü modeli için saç aksesuarı kullanarak saçlarınızın eşsiz bir görüntüye sahip olmasını aksesuarlar ile sağlayabilirsiniz.