Otellerde düğün

Otellerde düğün

Düğün gününüz yaklaşırken karar verilmesi gerekenlerin başında düğün mekanı gelir. Ziyaretçi kapasitesi, hizmet kalitesi, fiyatları, ulaşımı her şeyiyle düğün mekanı seçmek inceden inceye düşünmeyi gerektirebilir. Sizin için düğün mekanı seçerken rehber olması için bir kılavuz hazırladık. Otelde düğün yapmak istiyorsanız dikkat edebileceğiniz bazı ayrıntılar var.

Otelde düğün yapmak için dikkat edilmesi gerekenler

Söz konusu oteller olduğunda görselliğin hemen hemen bir sınırı yok. Eğer küçük bir araştırma yaparsanız her otelin düğün konsepti ve dekorasyonunun eşsiz olduğunu fark etmişsinizdir. Seçeceğiniz otel düğün salonuyla tamamen kendinize özgü bir organizasyona sahip olabiliyorsunuz. Eşsiz bir organizasyon düzenlemek için düğün yapmayı planladığınız bölgede ki otelleri araştırabilirsiniz. Bazı otellerde yarı açık yarı kapalı düğün salonu seçenekleri bulunabilir, havuz başı ve after partyler otellerin sunduğu hizmetler içinde yer alır.

otellerde dugun

Otellerin düğün salonları alçak tavanlı veya yüksek tavanlı olabilir. Alçak tavanlı salonlar daha samimi ve sıcak bir ortam oluşturur, yüksek tavanlı salonlar ise ciddi ve resmi bir atmosfer uyandırır. Sizde düğününüzün yapısını dikkate alarak insanların hangi ortamda daha rahat edeceklerini tahmin edebilirsiniz. Bazen alçak tavanlar hareketli insanlar için basık gelebilirken bazı durumlarda yüksek tavanlı mekanlar sıcakkanlı insanlar için rahatsız edici şekilde resmi görünebilir. Sizde herkesin rahat edeceği ideal mekanı seçmek için seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Camekanlı mı yoksa Etrafı kapalı mı Tercih Edersiniz?

Bir çok otel düğün salonu camlı olmasına rağmen bunu kullanmaz ve kalın perdelerle camları kapatmayı tercih ederler. Eğer otelin güzel bir manzarası varsa camları dekorlarla süsletip konuklarınız için daha ferah bir ortam oluşturabilirsiniz. Otelinizin kullanılmayan teras ve balkonu varsa burayı kullanmayı talep edebilirsiniz. Böylece otel yönetimi bu talebinize duyarsız kalmaz ve sandalye ve masaların bir kısmını buraya çıkarmayı kabul edebilir. Otellerde ses yalıtımı önemli bir kuraldır. Eğer müşterilerinin rahatsız olacağı geç saatlere denk geliyorsanız camları açmamaları olasıdır.

Organizasyon Seçenekleri

Otellerle görüştüğünüzde önünüze her alanda uzman firmalardan ve hizmet sağlayıcıların bulunduğu kataloglardan seçim yapma fırsatı sunarlar. Böylece en donuk ve cansız mekanlar bile bir anda şölene ve festivale dönüşür. Müzik ve süsleme alanında alacağınız özel hizmetlerle düğün gecenizi unutulmaz bir anıya dönüştürebilirsiniz.