Oynamasız Düğün Konsepti

Oynamasız Düğün Konsepti

Her ne kadar aynı coğrafyayı paylaşsak da geleneklerimiz farklıdır. Kimimiz çalgılı düğün ile evlenmek ister, kimimiz çalgısız düğün ile. Düğünler, gün geçtikçe farklı konseptlerle karşımıza çıkmaktadır. Son zamanlarda daha fazla çeşitlenen düğünler, gelin ve damat adaylarının en özel günlerinde unutulmaz anlarının yaşadığı gündür. Çiftler, bu özel günlerine şahit olan davetlilere unutulmaz anlarını da yaşatmak isterler. Çiftleri kimi zaman maddi açıdan zorlayan düğünlerin yerine çiftler, tercihlerini oynamasız düğün konsepti seçeceğinden yana kullanmaktadır.

Oynamasız Düğün Konsepti

Sadeliği seven çiftler de tercihlerini oynamasız düğün konseptinden yana kullanmaktadır. Her sene kendini yenileyen düğün gelenekleri, son dönemlerde de değişime uğramıştır. Dünyada yaşanan Covid-19 virüsünün ülkemizde hala etkisini görmekteyiz. Düğün konseptlerinde de etkisini gösteren salgın, düğünlerde çeşitlilği ortaya çıkararak oynamasız düğün konseptini ön plana çıkartmıştır.

Oynamasız düğün konsepti ile hayallerini gerçekleştirmek isteyen gelin ve damat adaylarımız, hafif bir müzik eşliğinde kokteyl tarzda bir düğün ile evlenebilirsiniz. Ayrıca arka fonda çalan hafif bir müzik ve düğün davetinize katılacak az kişi ile de düğün organizasyonunuzu sade bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

Oynamasız düğün konsepti tarzdaki düğünlerde İslami düğün konseptini de görebiliriz. İslami şartlar doğrultusunda gerçekleşen düğünler, dini değerlerin korunduğu düğün biçimidir. Kur’an-ı Kerim eşliğinde başlanan düğün organizasyonu, ilahiler ile devam etmektedir. İlahi alanında öne çıkan ilahi sanatçılar ile davetlilere unutulmayacak anlar yaşatabilirsiniz. Tasavvuf gösterileri ile devam eden İslami düğün konsepti, semazen gösterileri ile farklı bir ortam oluşturabilirsiniz. Her yaştaki davetliler düşünülerek hazırlanan konseptte ilahilerin yanında küçük çocuklar için palyaço gösterileri de yer almaktadır.

Oynamasız Düğün Konsepti

Oynamasız düğün konsepti bakımından müzik aletleri ile ortamdaki canlılığı sağlayabilir, davetlilerinize klasik tarzlarda ya da keman, piyano veya diğer müzik aletleriyle müzik dinletileri gerçekleştirebilirsiniz. Davetlilerin düğün organizasyonuna girişi ile başlayan müzik, kısık seste yapılabilir. Bu süreçte organizasyona katılan davetliler kendi aralarında sohbet etmek isteyebilirler. Oynamasız düğün konsepti ile evlenecekseniz tüm bu detaylara dikkat etmenizi öneriyoruz.