Prenses Gelinlik Modelleri

Prenses Gelinlik Modelleri

Evlilik serüveninin en uğraş verici seçimlerinin başında, gelinlik seçimleri gelmektedir. Birçok ayrıntısı bulunan gelinliklerin özenle seçilmesi gerekmektedir. Her tarza hitap eden gelinlik modelleri, birçok farklı tarzın bulunması sebebi ile seçim kolaylığı sağlamaktadır.

Prenses gelinlik modelleri, gelin adaylarının sıklıkla tercih ettiği modeller arasındadır. Gelin adayları tarafından sevilebilen bir model olan prenses gelinlik modelleri, tesettür gelinlik modelleri arasında da kullanılmaktadır. Her kesim model ile kullanıma uygun olan prenses gelinlik modellerini sade, taşlı, belden kabarık, gösterişli ve ince askılı model olarak sınıflandırabiliriz. Farklı detayların bir araya gelmesi ile oluşturulan prenses gelinlik modellerinde birçok seçenek olduğu için kafa karışıklığı da yaratabilir.

Düğünlerde ön plana çıkan gelin adayları, kendileri için en uygun modeli giymek ister. Gün boyu bütün ilgiyi üzerine çekecek olan gelin adaylarının, düğünü için giydiği gelinlik de büyük önem taşır. Gelinlik seçimleri, rahatlık açısından da oldukça önemlidir.

Prenses gelinlik modelleri ile düğününüzün prensesi olabilirsiniz. Özellikle masalsı bir düğün isteyen gelin adaylarımız için oldukça ideal olan bu model, kilo problemi yaşayan gelin adayları için de adeta bir kurtarıcıdır. Gelinlik seçimlerinde mekân faktörünün önem taşıdığını önceki metinlerimizde belirtmiştik. Eğer masalsı bir düğün istiyor ve prenses gelinlik modellerini tercih ediyorsanız düğün mekânınızın da kolay hareket edebileceğiniz genişlikte olduğundan emin olmalısınız.

Prenses Gelinlik Modelleri Hangi Vücut Tipine Uygundur?

Prenses gelinlik modelleri hangi vücut tipine uygundur? Diye soracak olursanız aslında cevabımız oldukça net. Bu konuda prenses gelinlik modellerinin, hemen hemen her vücut tipine uygun olduğunu belirtebiliriz. Fakat armut tipine sahip olan gelin adayları için bu modelin hayat kurtarıcı bir model olduğunu da söyleyebiliriz. Armut tipli vücuda sahip olan kadınların kalça kısımları göğüslere oranla biraz daha geniş olabilmektedir. Kalçalarını kamufle etmek isteyen gelin adayları, prenses gelinlik modelleri ile kalçalarını kamufle edebilirler.

Eğer kum saati bir vücuda sahipseniz ve prenses gelinlik modelleri tercihinde bulunacaksanız gelinliğin karın kısmının, V kesim modellerden oluşan parçaları tercih edebilirsiniz. Eğer kollarınız inceyse straplez yakalı gelinlik modelleri size yakışabilir.

Prenses Gelinlik Modelleri Çeşitleri

Prenses gelinlik modellerinin oldukça çeşitli olduğunu makalemizin üst satırlarında belirtmiştik. Birçok çeşidi olan prenses gelinlik modellerinden size en uygun olan modeli seçerek hayalinizdeki prensese, prenses gelinlik modeli ile kavuşabilirsiniz.

  1. İp Askılı Prenses Gelinlik Modelleri: İhtişamın ve yoğunluğun bir arada gözükmesini istiyorsanız ip askılı prenses gelinlik modellerini tercih edebilirsiniz. Bu modelin içinde dantele de yer vererek ip askılı prenses gelinlik modeline farklı bir hava katabilirsiniz. İp askılı prenses gelinlik modeli giymek istiyorsanız transparan bir üst gövde modeli ile bel kıvrımını göstererek hoş bir görüntü elde edebilirsiniz. Tamamen tarzınıza kalmış…
  2. Düşük Omuzlu Prenses Gelinlik Modelleri: Düşük omuz şıklığını kabarık olan bu modellerle ortaya çıkarabilirsiniz. Prenses gelinlik modelleri arasında sık olarak karşılaştığımız bu model, gelin adaylarının oldukça ilgisini çekmektedir. Tercih meselesi size kalmış…
  3. V Yakalı Prenses Gelinlik Modelleri: V yakalı prenses gelinlik modelleri, prenses gelinlik modelleri arasında yer alan diğer bir modeldir. Gelin adaylarının diğer bir tercihi arasında yer alan bu model, dekolteli bir gelinlik isteyen gelin adaylarına farklı seçenekler sunuyor.
  4. Uzun Kollu Prenses Gelinlik Modelleri: Uzun kol detayları, prenses gelinlik modellerine çok yakışan detaylardan birisidir. Ayrıca derin dekoltelerle de birlikte kullanılan uzun kollu prenses gelinlik modelleri, sonbahar ve kış düğünleri için oldukça ideal bir modeldir.

Prenses Gelinlik Saç Modelleri

Prenses gelinlik modelleri, gelin adaylarının tercih ettiği modeller arasında gelen önemli modellerdendir. Gelinlik modellerini ön plana çıkaran unsurlardan biri, saç şekilleridir. Prenses gelinlik modeli tercih ettiğinizde saçlarınızın duruşu da oldukça önem taşıyacaktır. Bu modeli tercih ettiğinizde saçlarınızı, topuz (dağınık topuz, ensede topuz, yarım topuz gibi…) yaptırabilirsiniz. Saç modellerinin yanı sıra duvak seçimleri de prenses gelinlik modellerini ön plana çıkarabilir. Kısa veya uzun duvak modellerini tercih ederek hoş bir görüntü elde edebilirsiniz. Prenses gelinlik modelleri tercih edecekseniz saçınızın, duvağınızın ve diğer unsurların uyumlu olmasına da dikkat etmenizi öneriyoruz.