Salaş Gelin Saç Modeli

Salaş Gelin Saç Modeli

Düğün zamanı yaklaştıkça çiftler, strese ve telaşeye kapılmaktadır. Düğün öncesi tüm hazırlıklar tamamlandıktan sonra sırada, gelinlik modeline göre saç modeli seçimi vardır. Salaş gelin saç modeli, son zamanlarda birçok gelinin dikkatini çekmektedir. Gelin adayları, saçlarının daha doğal gözükmesi için salaş gelin saç modelini tercih etmektedir. Doğal görünen saç modellerine  yoğun talep gösteren gelin adayları, doğal ve dağınık görünen saç modellerine de yoğun ilgi duymaktadır. Salaş gelinlik saç modelleri, gelin adaylarında doğal bir görünüm elde etmelerine yardımcı olmaktadır.

Abartılı gelin saç modeli yerine, daha doğal olan salaş gelin saç modelleri son zamanların trendleri arasında yerini almıştır. Sonbahar döneminde gelin adayları, salaş modellerden bohem tarzı saç modellerini seçerek daha doğal görünebilirler. Salaş gelin saç modellerini sıralayacak olursak eğer birçok farklı model bulabilmeniz mümkün. Gelin saçı seçiminizde giyeceğiniz gelinliğin yanında yüz şeklinize göre gelin saç modeli seçmelisiniz. Salaş topuz gelin saçı modeli, at kuyruğu salaş gelin saçı modeli, taşlı salaş gelin saçı modeli, örgülü dağınık gelin saçı modeli ve kabarık gelin saçı modelini sizin için listeledik. Makalemiz, size en uygun salaş gelin saç modelini seçmenize yardımcı olacağını düşünüyoruz. İnternetten araştırarak ve kataloglara bakarak da salaş gelin saç modelleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Salaş Topuz Gelin Saçı Modeli

2022 yılında sıkı topuz yerine salaş topuz gelin saçı modeli trendlerde yerini aldı. Bu yıl da rahatlığın ön planda olduğunu belirtelim. Enseden yapılan salaş topuz gelin saçı modeli listelerin üst sıralarında yerini aldı. Sırt dekolteli bir gelinlik giyecekseniz, salaş topuz gelin saçı modeli ile harika bir uyum yakalayabilirsiniz. Yüzünüze düşüreceğiniz birkaç tutam saçı dalgalandırarak havalı bir görünüm de elde edebilirsiniz. Topuzunuza takacağınız aksesuar ile gününüzün yıldızı olabilirsiniz.

At Kuyruğu Salaş Gelin Saçı Modeli

Gelin adaylarına salaş model gelin saçları alternatifi olarak at kuyruğu salaş gelin saçı modeli önerebiliriz. Topuz saç modelinin yanında farklılık olsun diye at kuyruğu salaş gelin saçı modeli tercih edebilirler. At kuyruğu salaş gelin saçı modeli ile daha doğal bir görüntü elde edebilirsiniz.

Taşlı Salaş Gelin Saçı Modeli

Taşlı salaş gelin saçı modeli ile gelin duvağı ile birlikte doğal bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Düğün zamanınız bahar dönemindeyse taç yerine çiçekler ve taşlarla oluşan taç modelleri ile dağınık gelin saçı yapabilirsiniz.


Örgülü Dağınık Gelin Saçı Modeli

Örgülü modeller gelin saçlarında en fazla tercih edilen modeller arasındadır. Örgülü dağınık gelin saçı modelinin yanında uygun aksesuar seçerek şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Sıkı sıkıya örülmüş saç modelleri yerine daha salaş örgülü dağınık gelin saçı modeline rastlanmaktadır. Taç şeklinde örgü saç modeli de tercih edebilirsiniz.

Kabarık Gelin Saçı Modeli

Salaş gelin saç modelinin içinde kabarık gelin saç modeli de yer almaktadır. Oval ve yuvarlak yüzlülerin tercihleri arasında gelen tepeden kabartılmış kabarık gelin saçı modeli bulunmaktadır. Uzun yüz hatlarına sahip olan gelin adaylarımız ise arkadan topuz yapılmış ve üzeri kabartılmış bir model tercih edebilirsiniz.