Sosyal tesislerde düğün

Sosyal tesislerde düğün

Sosyal tesisler aslında düğün amacıyla kurulmamış ve başka başka hizmetler veren kuruluşların genel adıdır. Mesela İBB Sosyal Tesisleri İstanbul’luların sıkça karşılaştığı ve ekonomik fiyatlarla, güvenilir şekilde yiyip-içip dinlenebildikleri yerlerdir. Bunun gibi bazı kilit noktalarda bulunan sosyal tesisler aynı zamanda organizasyon mekanı olarak hizmet verebilir. Sosyal tesisler kurumların, kuruluşların kendi üyeleri, çalışanları, müşterileri için özel olarak yapılmış dinlenme ve yeme-içme mekanlarıdır. Bankaların, devlet dairelerinin, spor kulüplerinin sosyal tesisleri bulunur.

Sosyal tesislerde düğün yapmak pek popüler değildir çünkü bu mekanların verdiği organizasyon hizmetinden çoğu insan habersizdir. Üyesi olun veya olmayın bu tesislerde düğün yapabilirsiniz. Çok nadir olarak bazı tesisler üyelerine öncelik vermektedir. Kiralanabilecek sosyal tesislere internet aracılığı ile bakabilirsiniz. Bazı sosyal tesisler insan trafiğinin az olduğu yerlerde konumlandıkları için kazançlarının büyük çoğunluğunu bu tür organizasyonlardan elde ederler. Haliyle bu tesislerden haberdar olmak her zaman mümkün olmuyor ancak internet tarayıcısı ile aratarak bölgenizde en şık ve uygun mekanları araştırabilirsiniz.

İstanbul'da düğün için kullanılabilecek sosyal tesisler:

İstanbul'da ki bazı sosyal tesisleri sizin için araştırdık gelin bu tesislere birlikte göz atalım.

sosyal tesislerde düğün
  • Cemile Sultan Korusu, Üsküdar; Boğaz manzarası eşliğinde ve tepeden şehir manzarasıyla dünya evine girmek isterseniz ormanın içinde ki bu sosyal tesis hayallerinizin ötesinde bir güzellik sunuyor.

  • Sophia Çekmeköy, Çengelköy; Yeşilin ve mavinin en güzel tonu Çengelköy’de buluşuyor. Sizde boğazın nefis havasını en güzel nerede alabilirim diye merak ediyorsanız misafirlerinizle İmparatoriçe Sophie’nın günümüze kalan izleriyle eşsiz bir düğün organizasyonu deneyimleyebilirsiniz.

  • TCDD Fenerbahçe Spor Tesisleri, İstanbul’un en gözde mekanlarından birisi olan Fenerbahçe Spor Tesisi boğazın en güzel manzarasıyla misafirlerini ağırlıyor.

  • Asia Royal Pamukspor Tesisleri, otel ve düğün mekanı olarak öne çıkıyor. Burada Maltepe’de ağaçlarla çevrili izole bir ortam da konuklarınızı ağırlarken isteyen konuklarınızı gece otelde konaklatabilirsiniz. İsterseniz balayı için otelin suit balayı odaları hizmet vermekte. Konuklarınızla havuz başı düğünün ayrıcalıklarını yaşayabilirsiniz.

  • Kültür merkezleri, polis evleri, öğretmen evlerini unutmayın. Bazı misafirhaneler uygun fiyatlara düğün hizmeti de vermekte.

Siz de şehrinizde bunlara benzer mekanları araştırabilirsiniz.