Söz tepsisi

O özel isteme gününde eşinle seni bir ömür bir arada tutacak yüzüklerin getirileceği söz tepsisi de özel olmalı elbette. Peki o kadar seçenek arasından söz tepsine nasıl karar vereceğine bakalım:

Genellikle evde, daha samimi ve yakın çevrenin davet edildiği söz merasimi tepsilerinde neler bulunduğundan bahsetmekle başlayalım. Kırmızı kurdele bağlanmış söz yüzükleriniz ve kurdeleyi kesmede yardımcı olacak söz makası söz tepsinizde olması gerekenlerdir. Eşinizle baş harflerinizin yazılı olduğu isimler veya sizi simgeleyen farklı motifler de ekleyerek söz tepsini daha özel bir hale getirebilirsin.

Aynalı Söz Tepsisi


Son dönemlerin popüler tercihlerinden biri olan aynalı söz tepsileri, daha çok kenarları gold detaylar ve parlak motiflerle kullanılıyor. Ayrıca gümüş söz tepsilerinin içine ayna eklenmiş modeller veya vintage tarza uygun aynalı söz tepsileri de tercih edebilirsin.

Gümüş Söz Tepsisi


En klasik tercihlerden biri olan gümüş söz tepsilerinin işlemeli, düz veya farklı geometrik şekillerde tasarlanan türleri de mevcut. Ayrıca gümüş söz tepsilerini süslemek için inci boncuklar, renkli veya beyaz çiçekler ve kurdeleler tercihe göre eklenebiliyor.

Ahşap Söz Tepsisi


Söz için düşündüğün tarih kış aylarındaysa veya rustik konseptte bir organizasyon gerçekleştireceksen bu kütük söz tepsileri, özel gününe farklı bir ambiyans verecektir. Kesilen ince kütüğü zımparalayıp cilalayarak oluşturulan ahşap söz tepsine süslemeler ekleyerek samimi söz merasimine rustik bir hava verebilirsin.

Kasnak Söz Tepsisi


Yeni yeni trend olmaya başlamış kasnak söz tepsileri, kasnak içine gerilmiş hasır kumaş veya etaminin işlenmesiyle yapılır. Eşinizle baş harflerinizi veya sizin için özel olan bu tarihi bu kumaşa işleyerek daha anlamlı kılabilirsin.

Cam Söz Tepsisi


Modern tercihlerden biri var sırada. Cam söz tepsileri son dönemlerde revaçta olan seçeneklerden biri. İçerisine yeşillikler, çiçekler veya istediğiniz detayları ekleyerek istediğiniz şekle getirebileceğin cam söz tepsileri, şık söz tepsisi alternatiflerinden biri.

Deniz Kabuklu Söz Tepsisi


Deniz konsepti ilgini çekiyorsa bu farklı seçenek senin için uygun bir tercih olabilir. Deniz kabuğu içinde yüzüklerinizin ve incilerin bulunduğu bir söz tepsisi kulağa ne kadar zarif geliyor değil mi?