Taçlı Gelin Saç Modeli

Taçlı Gelin Saç Modeli

Düğününüzde gelin saçı için taçlı gelin saçı modellerinden yaptırmak istiyorsanız birçok farklı model bulabilirsiniz. Gelin adayları, hem kına gecelerinde hem de düğünlerinde taçlı saç modellerini tercih ediyor. Açık ya da toplu saçlarda rahatlıkla kullanılan taçlar, görünümüne hareket katmak isteyen gelin adaylarının seçimleri arasında yer alıyor. Duvak kullanmak isteyen gelin adayları da taçlı gelin saçı modellerinden kendinize en uygun modeli seçebilirsiniz. Taçlı gelin saç modellerine yakışacak en zarif saç modeli açık veya dalgalı saçlar. Taç modeline göre gelin saçınızı dengelemenizi öneriyoruz. Eğer gösterişli bir taç takacaksanız gelin saçınızın sade olmasına dikkat etmelisiniz. Tabii gelinliğinizin de taçlı gelin saç modeline bir hayli etkisi bulunmaktadır. Abartılı bir gelinlik tercihinde bulunacaksanız taçlı gelin saçı modellerinden abartı olmayanı seçmenizde fayda var.

Dağınık bir topuz tercih ettiyseniz de gösterişli taçlarla hoş bir görüntü elde edebilirsiniz. Düğününüzde hem iddialı hem de zarif görünmek istiyorsanız Kraliçe taçları ile saçınızı hareketlendirebilirsiniz. Ensede bir topuzla seçeceğiniz taçlı gelin saçı modelleri ile de zarif görünebilirsiniz.

Açık gelinlik tercihinde bulunacaksanız dalgalı saç modeli kullanabilirsiniz. Doğal görünümünüze ihtişamlı bir gelin tacı ile gösteriş katabilirsiniz. Taçlı gelin saçı modellerinden büyük gelin taçlarının trendler arasında yer aldığını hatırlatalım.

Seçtiğiniz taçlı gelin saçı modelleri saç tipinize ve saç renginize uygun olmalı. Gösterişli bir topuza veya dağınık bir topuza yakışan, taçlı gelin saçı modellerinden prenses gelin taçları seçimi sizin için uygun olabilir. Uçuşan saçlara, dalgalı saçlara, açık saçlara ve düz saçlara yakışan taç modeli ise çiçekli ve düz olan taçlar olabilir.

Unutmayın ki seçtiğiniz gelin saçı ve seçtiğiniz taç, düğün mekânınıza uyum sağlamalı. Düğün mekânınıza göre gelin saçı modelini ve taçlı gelin saç modelleri seçmenizde fayda var. Aynı zamanda seçtiğiniz taç modeli tarzınızı da yansıtacağından dikkat etmelisiniz.

Yüz şeklinize göre gelin saçı ve gelin tacınızı seçmeyi unutmayın. Oval bir yüz şekliniz varsa her model gelin tacı sizin için uygun olabilir. Yuvarlak bir yüzünüz varsa saçlarınızı yandan ayırabilir ve bir tutam saç bırakıp topuz yapabilirsiniz.

Alın taçları, taçlı gelin saç modellerinden biridir. Eğer farklı bir hava katsın isterseniz bu modeli kullanabilirsiniz.