Bekarlığa veda partisi

Bekarlığa veda partisi

Bekarlığa veda partisi yabancı pek çok yıllardır süre gelen bir gelenek olsa da kültürümüzde yeni popülerlik kazanmış bir hale gelmiştir. Amaç en yakınlarla dilediğiniz gibi eğlenip arkadaş vakit geçirmek ibarettir. Bu yüzden şimdiye dek bekarlığa veda partisi denilince aklınıza gelen her şeyi unutun. Bekarlığa veda partisi sadece yakınlarınızla hoşça vakit geçirmek ve güzel anılar biriktirmek içindir. Düğün öncesi yakın arkadaşlarınızla yani kankalarınızla arkadaşınız yazın bekarlığa veda partisine dönüştürebilirsiniz.

1. BEKARLIĞA VEDA PARTİNİZ İÇİN KONSEPT BELİRLEYİN:

Ortak renk seçmek;

Günümüzde en sık tercih edilen bekarlığa veda partisi konseptinin ortak renk seçimi olduğunu görüyoruz. Siz de bekarlığa veda partisi için tüm davetlilerle aynı renk tercih edebilirsiniz, ya da herkes aynı rengi tercih etmişken siz tek bir renge sadık kalıp günün esas kızı olduğunuzu gösterebilirsiniz.Günümüzde en sık tercih edilen bekarlığa veda partisi konseptinin ortak renk seçimi olduğunu görüyoruz. Siz de bekarlığa veda partisi için tüm davetlilerle aynı renk tercih edebilirsiniz, ya da herkes aynı rengi tercih etmişken siz tek bir renge sadık kalıp günün esas kızı olduğunuzu gösterebilirsiniz.

bekarliga veda

Pijama partisi yapabilirsiniz, Pijama partisi yapabilirsiniz,

Hem bekarlığa veda partisi yapmak hem de fazla para harcamak istemiyorsanız bu sizin için ideal bir seçenek olacaktır. Tüm arkadaşlarınızla bekarlığa veda partiniz için pijamalarınızı giyip sabaha kadar ilerleyebilir, oyunlar oynayabilir, ya da güzel bir sofraya oturup anlarınızı yad ederek muhabbet edebilirsiniz.Hem bekarlığa veda partisi yapmak hem de fazla para harcamak istemiyorsanız bu sizin için ideal bir seçenek olacaktır. Tüm arkadaşlarınızla bekarlığa veda partiniz için pijamalarınızı giyip sabaha kadar ilerleyebilir, oyunlar oynayabilir, ya da güzel bir sofraya oturup anılarınızı yad ederek muhabbet edebilirsiniz.

bekarliga veda

Kostüm kiralayabilir; Kostüm kiralayabilir;

Bekarlığa veda partiniz için sevdiğiniz bir animasyon filminin karakterlerine veya favori dizinizin karakterlerine dönüşebilirsiniz. Giymek istediğiniz şekilde yapabileceğiniz görevler belirleyerek daha da eğlenceli bir hale getirmek mümkün! Tom ve Jerry kostümü tercih eden iki arkadaşınızı market alışverişine gönderdiğiniz bir düşünen, gerçekten unutulmaz anlar olacaktır.

Peki, yöresel esintiler kullandı ne dersiniz?

Davetlilerinize bekarlığa veda partiniz için kendi memleketinden izler taşıyan taşıma giyme şartı koyabilirsiniz. Oluşacak tabloyu hayal edin, hamil olmaz mıydı? Arkadaşlarınızdan biri şalvar olabilirken bir çarık ile kullanılabilir. Bu sayede ilerde çocuklarınıza gösterirken dahi keyif alacağınız anılar biriktirmiş olursunuz.

Bekarlığa veda partisi konseptinizi kıyafetlerle değil seçtiğiniz mekanlarla da özel hale getirebilirsiniz!

En yakın arkadaşlarınızla beraber denemek istediğiniz ve sürekli ertelediğiniz bir aktiviteyi bekarlığa veda partinize dönüştürebilirsiniz. Unutmayın önemli olan keyifli vakit geçirmektir kalıplara takılı kalmak değil! Gelin birkaç örneği birlikte inceleyim;

Ekstrem sporlar yapabilirsiniz,

Birlikte yamaç paraşütü yapmaya ne dersiniz peki ya Zipline? Bir türlü toplayamadığınız cesareti bugün bekarlığa veda partiniz için toplayıp Bungee Jumping dahi deneyebilirsiniz. Tercih sizin…

Heyecan verici oyunlara ne dersiniz?

Korku evi veya evden kaçış oyunlarına gidebilirsiniz. Üstelik bu tarz oyunlarda alternatifler günümüz de giderek çoğalmakta, tıpkı bir yarışma programındaymışsınız gibi oyunlar sunan mekanları bulmakta mümkün. Bekarlığa veda partinizi, iki ayrı takım oluşturup ödüllü bir yarışmaya çevirebilirsiniz.

Dans dersi alabilirsiniz;

Bekarlığa veda partinizi tüm gün eğlenerek ve dans ederek geçirme fikrini sunuyorum şimdi de sizlere… Yakın arkadaşlarınızla özel bir dans dersi alıp, oluşturduğunuz koreografiyi düğününüzde veya kına gecenizde davetlilerinize sunmak sizce de son derece eğlenceli olmaz mıydı?

Birlikte eğlenmek yerine dinlenebilirsiniz,

Bütün bu enerji dolu aktiviteler sizin grubunuza göre değilse eğer bu seçeneğimiz tam size göre olacaktır. Bekarlığa veda partinizi dinlenme zamanına çevirebilirsiniz. Bir masaj salonuna veya SPA’ya gidebilirsiniz. Hafta sonu birlikte bir otele kaçıp tüm zamanınızı birlikte dinlenerek değerlendirebilirsiniz. Veya bizden izler taşıyan eski bir geleneği yeniden canlandırıp birlikte gelin hamamına gidebilirsiniz.

Kamp yapabilirsiniz,

Bekarlığa veda partinizde hem dinlenmek hem de alışılmışın dışına çıkmak istiyorsanız kamp yapma seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Üstelik günümüzde pek çok alternatif mevcut. Hem kamp yapmak hem de rahatlığınızdan ödün vermek istemiyorsanız lüks kamp olarak da bilinen Glamping yapmayı deneyebilirsiniz.

2. BEKARLIĞA VEDA PARTİNİZİ UNUTULMAZ KILIN,

Fotoğraf veya video kayıtları günümüzde en çok tercih edilen seçenekler olduğundan hepimiz hem fikiriz. Ama siz bu alışılmışın dışına çıkmak istemez misiniz? Gelin size bunun içinde birkaç öneride bulunalım:

Davetlilerinizin sizler için notlar bırakabileceği şeyler hazırlayabilirsiniz,

Bekarlığa veda partinize davetli tüm arkadaşlarınıza birer sayfa ayıracağınız bir ajandaya ne dersiniz?

Koskoca bir defter sayfası fazla, benim için küçük notlar yeterli derseniz de farklı seçenekler sunabilirsiniz. Minik zarflarla dolu bir tabloya ne dersiniz? Peki ya yakın arkadaşlarınızla bekarlığa veda partinizden bir fotoğrafınızın olduğu tabloya el yazıları ile bırakılan minik cümlelere?

Cümlelere ihtiyacımız yok, bekarlığa veda partimden anımız olsun istiyorum diyorsanız sizin için çok farklı bir önerimiz var.

3. DAVETLİLERİNİZ İÇİN HEDİYELİKLER HAZIRLAYIN,

Tüm davetlilerinize bekarlığa veda partiniz için giriş kartları hazırlayabilirsiniz.Tüm davetlilerinize bekarlığa veda partiniz için giriş kartları hazırlayabilirsiniz.

Peki ya oğlunu inanılmaz revaçta olan bekarlığa veda partiniz için geçici döv ve nedime bilekliklerine ne dersiniz?Peki ya oğlunu inanılmaz revaçta olan bekarlığa veda partiniz için geçici döv ve nedime bilekliklerine ne dersiniz?

Davetlilerinizi bekarlığa veda partinizden eli boş istemezseniz de bir kutu hediyelik hazırlayabilirsiniz.

bekarliga veda - hediye

Daha önce de belirttiğimiz gibi bekarlığa veda partiniz için gerekli olan tek şey siz ve yakın arkadaşlarınızdır. Nerede, nasıl ve ne şekilde önemli değil. Eğlenmeye bakın ve arkadaşlarınızla beraber bekarlığa çıkmanın tadını çıkarın.