Düğün paketleri

Düğün paketleri

Yeni evlenecekler için en önemli engellerden birisi düğün masraflarıdır. Düğün baştan sona masraflı olan bir organizasyondur. Hem evlenenlerin istekleri, hem de misafirlerin ihtiyaçları göz önünde bulundurulduğunda ortaya pek çok maliyet çıkar. Ne kadar kısıtlamaya çalışılınırsa çalışılsın bu masrafların önüne geçilmez. Söz konusu yeni evlenenler olduğunda toplumsal olarak düğün sahiplerinin çok masraflı düğün yapmaları beklentisi oluşur. Peki bu doğru bir karar mıdır? Daha sonra sevdiğiniz insanla bu masrafların açtığı maddi boşluğu kapatmaya çalışırken harcayacağınız para ve zamanı düşünün. Üstelik evlendiniz ve daha yapmak istediğiniz şeyler var. Gezmek, balayına gitmek belki de ilk aile arabanızı almak.

Düğünler için standart ne olmalı, başkaları ne yapıyorsa yapmak ve trendleri takip etmek zorunda mısınız? Eğer buraya kadar hak veriyorsanız bilin ki mükemmel bir düğünden feragat ederek hem de isteklerinizin çoğunu gerçekleştirerek bir düğün planlamanız çokta zor değil. Öncelikle baştan sona karşınıza çıkacak her türlü masrafı düşünün ve plana sadık kalın. Bir günlüğüne zengin olmuşsunuz gibi size banka muamelesi yapan akrabalarınızla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Önemli olan saçıp savurup akıllarda kalmak değil ayaklarınızın yere sağlam bastığını onlara göstermek.

düğün paketleri

Düğün paketleri ve düğün mekanları bazen indirimlere gitmektedir özellikle kış aylarında ve ilk baharda. Kış aylarında evlenmek sizi düşündürüyorsa şunu düşünün yazın düğünden düğüne koşturan hatta bazen düğünler çakıştığı için birisini tercih etmek zorunda kalan akrabalarınız kışın çok rahat düğününüze gelebileceklerdir. İkinci olarak masraflarını kıstığınız kış düğününüzü muhteşem bir Bali tatiliyle taçlandırabilirsiniz. Türkiye’de kışken Bali’de yaz yaşanıyor böylece muhteşem bir yurtdışı deniz tatili yapma şansı yakalarsınız.

Düğün paketleri nelerdir?

Düğün paketleri düğün aşamasında her zaman karşınıza çıkacak bir seçenektir. Düğün mekanları özellikle bu paketleri size sunmak isteyecek. Düğün mekanlarında ki indirimi takip ederek neredeyse bütün maliyeti düşürebilirsiniz. Kış aylarında indirime giden mekanlar sayesinde maliyeti yarıya düşürün. Hem evliliğin ağır maddi yükünden kurtulmuş hem de yazı beklemek zorunda kalmadan evlenmiş olursunuz.

İkinci olarak düğün paketleri yaz aylarında da avantajlıdır. Düğün paketleri içinde düğün salonu, yeme-içme, müzik, kuaför, fotoğraf gibi hizmetler bulunabilir. Mekanın geçmiş örneklerini inceleyerek size uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. Son gün bir kuaför yada yemek felaketi yaşamamak için düğünden önce size sunulan hizmetlerin detaylarını inceleyebilirsiniz.

Düğün paketleri içine her türlü hizmet girebilir. Dekorasyon, orkestra, süsleme, masa-sandalye opsiyonları, personel, masa süslemeleri, sahne, sahne süslemeleri, podyum, kişiye özel çiçek, açık alanlar için ısıtıcılar, araçlar, dj. Genel olarak düğün salonları daha az hizmet sunarken özellikle otellerde sınırsız hizmet paketi sunulur. Bunun nedeni otel bankerlerinin organizasyon konusunda ki kabiliyeti ve anlaşmalı pek çok firma veya hizmet sağlayıcı olmasıdır.